Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy. Hnědá...
Přírodní kokosový cukr se vyrábí šetrným vysoušením ručně sbíraného čerstvého nektaru z nerozvitých kokosových květenství. Má příjemnou lehce karamelovou chuť a jemnou...
Má charakteristickou chuť a vůni a obsahuje mnohem více původních esenciálních látek než bílý cukr rafinovaný. Především obsahuje vysoké množství hořčíku, vápníku, sodíku a...
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy. Šťáva vytékající během drcení třtinových stvolů je zahušťována...
tmavá barva a vysoká hustota
výrazná ovocná chuť
bez přidaného cukru
Při výrobě datlového sirupu se smíchají sušené datle s vodou, mixují, filtrují a výsledná šťáva se...