Značky
Japonská směs je tvořena arašídy v cracerovém těstíčku se špetkou orientálního koření, sezamu, mořských řas a kapkou sojové omáčky. Výborně se hodí jako zdravá svačinka nebo...
Sušené švestky jsou nejen výborný snack na výlety, při sportu, ve škole či v kanceláři, ale také základ některých sladkých omáček, marinád a desertů. Bio švestky jsou...
Kešu oříšky jsou krémové a mají nasládlou chuť. Rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla....
Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí.
Herba urticae Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě):Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí...
Složení: mandle 27%, mléčná čokoláda 73% (cukr 35.8%, kakaové máslo15,0%, sušené mléko - prášek 9,9%, kakaová hmota 5.1%, syrovátkový prášek 4,7%, laktóza 1,8%, Leštící...
Tento zeleninový vývar v prášku neobsahuje výtažek z droždí pro zvýraznění chuti. Výraznou chuť mu dodává vysoký podíl několika druhů zeleniny a koření. Od konvenčních výrobků...
Capsicum frutescens Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.Složení: chilli mleté - středně pálivé
Blanšírované mandle jsou mandle zbavené slupky. Ať už se rozhodnete tyto oříšky s nasládlou chutí využít jakkoli, můžeme vám zaručit, že se do nich jednoznačně zamilujete.
Konopný protein je jemná moučka z konopného semínka, ze které byl částečně lisováním za studena odstraněn olej. Obsahuje 50 % bílkovin, 20 % vlákniny a významné množství...
Složení: Bio pšeničná mouka hladká, bio špaldová mouka celozrnná 17 %, bio pšeničná mouka celozrnná, bio slunečnicový olej HOSO, bio dýňové semínko drcené 11 %, mořská...
Lískové oříšky jako jediné ořechy pocházejí původně z Evropy a obsahují kvalitní oleje, vitaminy řady B a významné množství vitaminu E (100g obsahuje více než dvojnásobek...
Složení: Bio špaldová mouka hladká 54 %, bio neztužený rostlinný tuk (slunečnicový olej a kakaové máslo v různém poměru, voda, emulgátor: slunečnicový lecitin, kyseliny:...
Koření do perníku je tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí mnohých průmyslově vyráběných perníků. Na obalu je...
Uzená paprika se používá ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek, kde se hodí její uzená chuť. Vhodná je také např. do gulášů, marinád k masu.
Složení: Bio pšeničná mouka hladká, bio neztužený rostlinný tuk (bio slunečnicový olej a bio kakaové máslo v různém poměru, voda, bio emulgátor: bio slunečnicový lecitin, bio...
Čisté kakaové máslo používáme do polev a pralinek z bílé čokolády či karobu. Je vynikající na ošetření suché pleti, do domácích mastí a do koupele.