Ředkvička semínka k nakličování bio

Novinka
Neohodnoceno
Značka: Sonnentor
95 Kč / ks
Skladem (1 ks)

Máte chuť na něco pikantnějšího? Díky klíčkům ředkvičky nezůstane vaše jídlo přízemním!  Aromatické klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.

Nepleťte si vláknité kořínky s plísní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Návod k přípravě:
doba namáčení: 6-8 hodin
doba klíčení: 5-8 dní
proplachování vodou: 2-3x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice

Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: