Značky
Složení Hrubá mořská sůl z italské oblasti "Puglia" Použití Dochucování pokrmů Výrobní proces Solná pole jsou rozložena na ploše o velikosti 4000 hektarů....
Detailní popis produktu Lahodně krémová a veganská. První alternativa smetany na bázi ovsa v kvalitě Demeter pro omáčky na těstoviny, polévky a dezerty....
Tento ocet se vyznačuje šetrným přírodním způsobem výroby. Připravuje se z nesířeného bílého vína vyrobeného z bio hroznů, zraje v dřevěných sudech a při výrobě není zahříván....
Osvěžující a chladivá bylinná směs s citronovou trávou, mátou peprnou a kardamomem. Právě kardamom propůjčuje této aromatické směsi tu správnou kořeněnou chuť. První sluneční...
Jemná směs bylinek zachutná i těm nejmenším kuřátkům. Každý doušek pohladí bříško maličkým raráškům a maminkám vykouzlí úsměv na tváři. Lásku, pocit bezpečí a péči dávají...
bylinný čaj bio BYLINNÁ TRPKÁ CITRONOVÁ S láskou vytvořená bylinná směs pro všechny maminky, kterým jejich rarášek teprve roste v...
Když je člověk správně odpočatý, jde hned všechno snáz. Tato harmonická čajová směs vám k tomu může pomoci.18 nálevových sáčků à 1,5 g Návod k přípravě: čajový sáček na šálek...
Jedinečná receptura s malinami, jablíčky a jahodami zachutná každému raráškovi. Čaj je velmi chutný také za studena a velmi rychle ho lze proměnit ve vynikající ovocné...
OVOCNÁ NASLÁDLÁ KYSELKAVÁ Naši biorarášci Rozárka, Levandulín a Vavřinec jsou skvělá parta a přináší vám vždy samé dobroty. Kykyryký, vstávat, čeká nás...
Bylinná směs s kořením bio KOŘENĚNÁ OVOCNÁ LÉKOŘICOVÁ Radujte se, veselte se, přijde Ježíšek! Vánoční čas je nejkrásnějším obdobím v roce. Nebeská směs...
Veganská verze boloňské omáčky je skvělou alternativou k omáčce se sójou. Vyrábí se v italském Toskánsku z místní čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat odrůdy „Mauro...
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem čerstvé bazalky. Dochuceno je piniovými oříšky a vlašskými a kešu ořechy. Pesto...
Toto přírodní tekuté sladidlo se získává z kořene čekanky. Je velmi oblíbené pro svůj vysoký obsah vlákniny a nízký glykemický index. Neobsahuje lepek, laktózu ani žádná...
Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další...
směs koření bio k přípravě nápoje TRPKÁ OSTRÁ NASLÁDLÁ Už staří ájurvédští učenci věděli o blahodárných účincích kurkumy, a tak dlouho je znám i nápoj...
Rostlina podobná bodláku, která má velmi dobré regenerační účinky na vaše játra i trávící soustavu.
tmavá barva a vysoká hustota výrazná ovocná chuť bez přidaného cukru Při výrobě datlového sirupu se smíchají sušené datle s vodou, mixují, filtrují a výsledná šťáva se...
Javorový sirup obsahuje mnoho složek, které působí velmi pozitivně na lidské zdraví. U tohoto sladidla jde konkrétně o minerální látky (např. zinek, železo, draslík, mangan,...
Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí.
Herba urticae Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě):Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí...
Capsicum frutescens Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.Složení: chilli mleté - středně pálivé
Koření do perníku je tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí mnohých průmyslově vyráběných perníků. Na obalu je...
Uzená paprika se používá ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek, kde se hodí její uzená chuť. Vhodná je také např. do gulášů, marinád k masu.
Nové koření se také nazývá „všekoření“ (allspice). Používá se do marinád, polévek, k nakládané zelenině, do svařeného vína i perníku.
70% Arabica / 30% Robusta Směs arabica a robusta z oblasti Střední Ameriky a Indie. Příjemná chuť této kávy je ovlivněna vyváženým poměrem dvou druhů káv a pomalým...